Vormselgroep 16+ op bezoek

Vrijdag 1 maart reisde een jongerengroep uit Zandkruuersgat (Hoogland) af naar Oeteldonk om kennis te maken met een stadsklooster. De jongeren komen na het Vormsel al vijf jaar, bijna maandelijks bij elkaar voor gesprekken en activiteiten. Vanwege het contact met broeder Roland  (zelf 15 jaar geleden  pastoor in Hoogland) kwam het plan om naar het stadsklooster te gaan. Voor bijna alle jongeren was het een eerste kennismaking met een ‘echt’ klooster. Ze namen deel aan het middaggebed en de lunch met de zusters en broeders. Aansluitend was er een gesprek over Franciscus en Clara en hoe de zusters en broeders nu in en om Den Bosch actief zijn. Na de rondleiding en een warme kop thee was het afscheid, want het carnaval wachtte op hen in Hoogland. Met een vrolijk alaaf op de foto en een presentje voor de broeders en zusters gingen zij het carnavalsgedruis weer in.

Reacties zijn gesloten.