Uitbreiding priesterkoor doet stof opwaaien!

Ondanks de tropische records gingen de bouwvakkers onvermoeibaar door met de verbouwing van de kerk. Het priesterkoor is verlaagd en vergroot, zodat er meer ruimte is voor mensen die mee willen bidden door de weeks en de afstand tot de kerkgangers zondags kleiner is. Op de foto is te zien hoe de houten vlonders met vloerverwarming al bijna helemaal klaar zijn. Vanwege de verbouwing was ook met het bidden hoorbaar hoe aan het herstel van de kerk werd gewerkt.  Na drie weken is er al  heel wat routine ontstaan in het voor de zondagsviering stofvrij maken van het altaar en de kerkbanken.  Op de foto zijn maar een enkele zusters en een broeder te zien, maar verborgen onder het stof waren van ofs, claris tot  minderbroeder vele handen, die letterlijk licht werk maakten. Rond Maria ten Hemelopneming verwacht we dat er een tapijt neergedaald, zodat het priesterkoor er weer mooi uitnodigend en gestoffeerd bij ligt. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.