Gastheer/gastvrouw

Als gastvrouw/gastheer, in kloostertaal “portier”, ben je het vriendelijke eerste gezicht dat onze bezoekers zien. Je ontvangt onze verwachte en onverwachte gasten, neemt de telefoon aan en verbindt deze door, zet koffie en thee voor de bewoners van het stadsklooster en hun bezoekers en ondersteunt in overleg met andere lichte werkzaamheden. Wij zoeken een gastheer/gastvrouw voor de donderdagmiddag (12:30-16:30 uur, om de week) en/of de vrijdagochtend (08:30-12:30 uur). De gastvrouwen/gastheren hebben een ‘vast’ rooster met een of meerdere dagen of dagdelen per week of per twee weken. We verwachten natuurlijk dat je bij ons past. Dat kan betekenen dat je een gelovige katholiek bent, maar dat is voor ons geen must. Belangrijker vinden wij het dat je respect hebt voor ons, onze manier van leven en onze gasten en dat je het leuk vindt om heel veel verschillende mensen te ontmoeten. Stadsklooster San Damiano ligt aan de Van der Does de Willeboissingel in ‘s-Hertogenbosch.

Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan Stadsklooster San Damiano meld je dan aan via s-hertogenbosch@franciscanen.nl of bel met 073-6130155 en vraag naar broeder Jan ter Maat!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.