Dankbaarheid

We ontvangen hartverwarmende reacties op de maatregelen die we nemen om het Corona virus tegen te gaan. Velen blijven aan ons denken, blijven verbonden in het gebed en ondersteunen ons met hun aandacht, wensen, gulle giften en hun talenten. Ook op deze wijze willen wij u daarvoor hartelijk danken!

Inmiddels bereiden wij ons voor op het feest van Franciscus a.s. zondag. Het zal anders zijn nu we het niet zullen vieren in een volle kerk, met zoveel bekenden, toch kunnen we met een beperkte groep vieren (http://www.stadskloostersandamiano.nl/…/franciscusfeest/). We proberen ervan te delen. Zaterdagavond zullen we de teksten van de transitusviering online plaatsen.

Wees ervan overtuigd dat wij voor u bidden.

Vrede en alle goeds,
De broeders en zusters van Stadsklooster San Damiano.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.