Advents ontmoeting

Wegens de geldende coronamaatregelen zal de aangekondigde Adventsmarkt niet kunnen plaatsvinden. Wél zal er na de hoogmis van 10.30 in de kloostertuin ruimte zijn om elkaar op gepaste afstand te ontmoeten onder het genot van een kop koffie. Stichting Loods zal voor een gezellige versiering zorgen.

Op zondag 13 december organiseert Stadsklooster San Damiano om 11.30 uur (na de hoogmis van 10.30 uur) de Adventsmarkt die tot in de loop van de middag zal duren. Stichting Loods en bewoners van het Stadsklooster zullen dan 2e hands spullen verkopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Loods. Deze stichting wil mensen een veilige plek bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn, waarin kansen geboden worden en er aandacht is voor de persoon. Dit in combinatie met het bieden van verschillende activiteiten waarin mensen hun talenten en krachten kunnen inzetten bij o.a. een fietsenwerkplaats, groenproject en een kringloopwinkel.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.