Inzameling voedselbank

Zoals voorgaande jaren zal ook dit jaar tijdens de Adventstijd de kerststal weer achter in de kerk staan om houdbare etenswaren te ontvangen voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Zo kunnen we bijdragen om deze mensen een feestelijke kerst te laten vieren.

Vanaf zaterdag 29 november t/m donderdag 17 december kunnen houdbare producten (b.v rijst, pasta, rookworst (vacuüm verpakt), vis of vlees in blik, koffie en thee) in de kerk worden ingeleverd. Daarnaast kunnen ook drogisterijartikelen (tandpasta, shampoo, bad- en doucheproducten), was- en schoonmaakmiddelen heel goed gebruikt worden.

Ook kunt u uw kerstpakket inleveren, zodat dit ook gegeven kan worden aan mensen die van de voedselbank afhankelijk zijn.

Het inleveren van producten in de kerststal kan op de volgende tijden:
MA t/m VR    7.15 – 7.30 uur en 17.15 – 17.30 uur.
DI en VR        ook tussen 14.00 – 17.15 uur.
ZA                   18.15 – 18.30 uur.
ZO                   10.00 – 10.30 en 17.15 – 17.30 uur.
Buiten deze tijden om zijn de producten ook bij de portier af te geven bij de ingang links van de kerk gelegen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.