Aankondiging Ons Kloosterpad

Op 14 april kwamen de voorzitter van de Konferentie Nederlandse Religieuzen (KNR) Dom Bernardus Peeters en gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant Eric de Bie naar het Stadsklooster. Ze hebben vandaag een deel van het Kloosterpad gelopen dat 30 april a.s. wordt geopend. Ze deden ons klooster aan omdat we het beginpunt zijn van een wandeletappe. We overhandigden ze een collectable die wandelaars kunnen verzamelen bij 15 kloosters die langs het Kloosterpad gelegen zijn. Deze collectables zijn geïnspireerd op de verhalen en gebruiken van de kloosters. Onze collectable is een sleutelhanger gemaakt van koffieprut, dat verwijst naar het coffee-to-go project waarbij dak- en thuislozen kunnen aanbellen voor koffie.

Er werd bij aankomst onder het genot van een coffee-to-go een kort filmpje opgenomen dat ter promotie dient voor het Kloosterpad. Meer info over het Kloosterpad vind je hier en op www.brabantskloosterleven.nl kun je ook meer info vinden.

Reacties zijn gesloten.