Maandelijks Engelstalige mis

Ben je expat, toerist, student of voel je je thuis bij de wat meer charismatische sfeer van een Engelstalige Mis, dan is er goed nieuws voor je. Elke eerste zondag van de maand om 15.30 uur is er een Engelstalige viering in Stadsklooster San Damiano aan de Does de Willeboissingel 12 in ’s-Hertogenbosch.

De sfeer van de viering wordt naast de taal en de locatie ook bepaald door het internationale gezelschap dat aanwezig is. Na afloop van de viering is er informele bijeenkomst, waarin nationale grenzen vanwege de taal maar relatief blijken te zijn. Even makkelijk kun je in gesprek zijn met iemand die uit
‘s-Hertogenbosch, Brazilië, de Antillen, Indië of Canada komt.

Wil je meer weten over de Engelstalige Mis, of weet je al dat je wilt deelnemen, dan kun je mailen naar EnglishMassDenBosch@gmail.com of op facebook. Weet je van harte welkom!

English mass

If you are an expat, tourist, student or feel at home in the somewhat more charismatic atmosphere of the Holy Mass in the English language, then there is good news for you. Every first Sunday of the month at 3.30 p.m. there will be a Holy Mass in English in the city monastry “San Damiano” at the Does de Willeboissingel 12 in ‘s-Hertogenbosch.

In addition to the location, the celebration is also determined by the international atmosphere due to the English language.  After the celebration there will be an informal meeting. Just as easily you can have a chat with someone who is out ‘s-Hertogenbosch, Brazil, the Antilles, India or Canada.

If you would like to know more about the English Mass, or if you already know that you want to participate, you can email to EnglishMassDenBosch@gmail.com or via facebook. You are most welcome!

Reacties zijn gesloten.