Coronamaatregelen in de kerk

Op woensdag 10 november hebben de Nederlandse bisschoppen de voorzorgen in verband met de verspreiding van het coronavirus wat verscherpt (zie deze link).
Op zondag 7 november hebben we als Stadsklooster San Damiano al opgeroepen om vooral de onderlinge afstand in acht te nemen, bij het kiezen van zitplaatsen en bij de communiegang.

Vanaf aanstaande zondag vragen wij de bezoekers van onze vieringen om bij binnenkomst, bij de communie en bij het verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. Je kunt zelf een zitplaats kiezen op de bekende genummerde plaatsen.

Verder blijven we je oproepen om in elk geval jouw deel van de verantwoordelijkheid te dragen om de verspreiding van het coronavirus én de overbelasting van de zorg samen te verminderen. Zowel mensen die gevaccineerd zijn als mensen die daar bewust niet voor kiezen kunnen door verantwoordelijk gedrag een belangrijke bijdrage leveren!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.