Vigilievieringen vastentijd

Om de Vastentijd goed te kunnen beleven nodigen we je van harte uit voor de vigilievieringen op zaterdagavond om 19.30 uur. Deze worden gehouden in de Magdalenakapel in het Stadsklooster. De ingang is via het klooster (nr. 12).

Dit jaar staan de kruiswoorden van Jezus centraal. Aan het kruis heeft Jezus nog zeven dingen gezegd. Wij zullen ze bemediteren aan de hand van overdenkingen van de dominicaan Timothy Radcliffe (in het boek ‘De zeven laatste woorden’) en de instrumentale muziek van Haydn in zijn compositie ‘Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze’.

Van harte welkom op:

          zaterdag 25 februari
          zaterdag 4 maart
          zaterdag 11 maart
          zaterdag 18 maart
          zaterdag 25 maart
          zaterdag 1 april

om 19.30 uur in het Stadsklooster.

Reacties zijn gesloten.