Vastenactie voor de ‘Quiet 500’

Als Stadsklooster willen we graag sociaal-diaconaal van betekenis zijn voor onze stad.

Daarom willen we de opbrengst van de vastenactie besteden aan de ‘Quiet 500’.
Er bestaat een ‘Quote 500’; een magazine met de 500 rijkste mensen in Nederland. De ‘Quiet 500’ wil hiervan een tegenhanger zijn. Want er is in Nederland veel ‘stille’ armoede. In Nederland zijn er diverse ‘Quiet communities’ waaronder ook een in Den Bosch. Deze communities maken het leven van mensen in een armoedesituatie een stukje meer leefbaar.

Achter in de kerk zullen vanaf zondag 25 februari kleine zakjes liggen waarin u een gift kunt doen. En er staat een speciale box waarin u ze kunt deponeren. Wij dragen er zorg voor dat de zakjes bij de ‘Quiet 500’ in Den Bosch terechtkomen.

Voor meer informatie (ook voor eventuele giften via de bank) kunt u kijken op: www.quiet.nl

Op vrijdagmorgen kunt u in Den Bosch bij hen binnenlopen voor een kopje koffie en meer informatie:

Quiet Den Bosch
Hinthamerstraat 74
5211 MR Den Bosch
denbosch@quiet.nl
073-2032580

Reacties zijn gesloten.