Innerlijk vrij

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
26/10/2024
10:00 - 16:00

Categorieën


Een retraitedag om je innerlijke ruimte te vergroten en te versterken. Dat zal helpen om minder een speelbal van je omgeving te zijn.

We leven in een hectische samenleving. Er worden vaak hoge verwachtingen en eisen gesteld en je ervaart druk. Je krijgt het gevoel dat je wordt geleefd en er is het besef dat anderen jouw agenda bepalen. Als dat het geval is leef je van buiten naar binnen en dat betekent dat anderen jouw leven bepalen. In het uiterste geval loop je als een kip zonder kop overal achteraan. Waar blijf jezelf? Wat zou het zijn om van binnen naar buiten te leven, vanuit je centrum? Dit is beslist geen egoïsme, maar een belangrijk inzicht om vrij te worden en ook anderen daarin te laten delen. Dat kan worden bereikt door goed geaard te zijn en te leven vanuit je dragende midden.

Dat ga je in deze retraite ervaren. Je leert te leven vanuit je dragende centrum. Dat geeft je stabiliteit en rust. Je leert ook je eigen ruimte te beschermen. Zo geef je ruimte aan je emoties en je creativiteit waardoor jij je innerlijk vrij voelt en je vrijer kunt bewegen.

De retraite wordt vormgegeven rond een aantal meditaties. Daarnaast is er meditatieve beweging, enkele  korte inleidingen op het retraitethema en reflectie-opdrachten. Laat je tijdens deze dag verrassen door wat er te ontdekken valt over jezelf rond dit prachtige thema en geniet van een heerlijke kloosterlunch.

Praktische informatie
Plaats: Stadsklooster San Damiano, Den Bosch
Datum: Zaterdag 26 oktober 2024
Tijd: 10–16 uur
Begeleiding: Ton Roumen (www.bezinnen.com) 06 307 101 36
Informatie: www.bezinnen.com , tonroumen@bezinnen.com 06 307 101 36
Online aanmelden: Retraitedag Innerlijk vrij, Den Bosch, 26 oktober 2024 – Retraite en Meditatie (bezinnen.com)
Prijs: € 69  inclusief koffie, thee en vegetarische lunch

Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste twee boeken: Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com

Reacties zijn gesloten.