Retraitedag ‘Thuiskomen bij jezelf’

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
28/08/2021
10:00 - 16:00

Categorieën


Deze retraitedag zal je helpen om op het spoor te komen van je diepste bestemming.

Wegwijzende verhalen zoals sprookjes of de zwerftochten van Odysseus laten zien dat het mogelijk is dat mensen thuis kunnen komen, dat wil zeggen: hun draai kunnen vinden in hun leven. Vaak maken ze wel allerlei omzwervingen en is het moeilijk los te komen van bepaalde leefpatronen. Die houden je gevangen waardoor je niet verder kunt, niet innerlijk vrij kunt worden. Dit gemis vraagt erom te worden opgeheven. Dat kan door de essentie van je geest te herkennen, die is er namelijk een van oneindige vreugde. Door erop te vertrouwen dat jij je eigen spoor kunt gaan trekken krijg je zicht op een leven waar je veilig bent, dicht bij jezelf blijft en in vertrouwen en vanuit je hart leeft.

In deze korte retraite ga je na wat jouw verlangen is, wat je in beweging brengt en welke ingrediënten belangrijk zijn op je zoektocht naar geluk, naar jezelf. Eenvoudige oefeningen zullen behulpzaam zijn om stil te staan bij jouw unieke levensspoor en thuiskomst. Een aantal begeleide meditaties staat centraal. Ook zijn er enkele korte inleidingen op het thema en is er aandacht voor reflectie en meditatieve beweging.

Laat je verrassen door het uitzicht op jouw thuiskomst. Geniet van de verstilling, de mooie plek en de heerlijke kloosterlunch.

Praktische informatie

Datum
: Zaterdag 28 augustus 2021

Tijd
: 10–16 uur

Begeleiding
: Ton Roumen (www.bezinnen.com) 06 307 101 36.

Online aanmelden en info

Locatie
: Stadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12,
5211 CB ‘s-Hertogenbosch, 073 613 01 55

Prijs
: € 62,50 inclusief lunch, koffie en thee

Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste twee boeken: Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.