RETRAITEDAG, Een rustige geest, een mild hart

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
08/10/2022
10:00 - 16:00

Categorieën


Deze retraitedag zal je helpen om, vanuit verstilling, je geest tot rust te brengen en je hart mild te laten worden. 

Je kent het vast wel: je geest en je hart zijn onrustig. Er zijn tienduizenden gedachten per dag en je piekert over de zorgen die je bezig houden, waardoor je hart onrustig blijft. Kennelijk zijn er genoeg krachten die je van je innerlijke rust en vrijheid beroven. Wat kun je doen?

Over de hele wereld bestaan er spirituele tradities die meditatieve methodieken hebben ontwikkeld met een rustige geest en een mild hart als doel. Tijdens deze weekendretraite is er dan ook veel tijd voor meditatie en verstilling. Zo krijgen je geest en je hart ruimte te ontspannen en je hart bovendien de gelegenheid open en mild te worden.

Naast een paar korte inleidingen op het thema bestaat deze verstillende retraitedag uit: meditaties, meditatief bewegen en reflectie-opdrachten. Laat het vandaag rustiger worden in je hoofd en zachter in je hart. Geniet van de verstilling, de mooie plek en de heerlijke kloosterlunch.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 8 oktober 2022
Tijd: 10–16 uur
Begeleiding: Ton Roumen (www.bezinnen.com) 06 307 101 36
Online aanmelden en info:  https://www.bezinnen.com/events/retraitedag-een-rustige-geest-een-mild-hart-den-bosch-8-oktober-2022/
Locatie: Stadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12,
5211 CB  ‘s-Hertogenbosch, 073 613 01 55
Prijs: € 65,-  inclusief lunch, koffie en thee

Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste twee boeken: Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com

Reacties zijn gesloten.