Studentenkamer

Gezocht:      studenten met enige feeling voor religie
Aanbod:       studentenkamers

Op 5 minuten lopen van het station en het centrum van de gezellige stad ’s-Hertogenbosch zijn enkele studentenkamers te huur. Utrecht is maar 30 minuten per trein en Tilburg zelfs maar 20!

De kamers zijn 22 m2 groot en hebben ieder een eigen douche en toilet. De kamers maken deel uit van het Stadsklooster San Damiano, een klooster waarin minderbroeders, zusters clarissen en leden van de Orde van Franciscaanse Seculieren onder één dak wonen. En jíj kunt hier óók wonen!

Je leeft zoveel mogelijk mee met de gemeenschap, dus je neemt deel aan de gemeenschappelijke maaltijden en de gebedstijden, uiteraard voor zover je studietijden dat toelaten. Ook hopen we dat je bereid bent om af en toe een handje te helpen bij werkzaamheden in het klooster.

We bieden je deze kans tegen een huurprijs van € 750,- per maand, wat inclusief gas, water, licht, wifi en gebruik van een wasmachine is, maar ook inclusief de maaltijden!

Verken deze site verder voor meer informatie over het Stadsklooster San Damiano.

Serieus geïnteresseerd in de kamer? Neem contact op met broeder Jan ter Maat ofm (jantermaat@minderbroedersfranciscanen.net).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Klooster-in-de-herfst-gecompr..jpg

student Sem:
“Ik ervaar Stadsklooster San Damiano als een kalm en toch levendig klooster waar er structuur wordt geboden door een dagelijks ritme, maar je ook vrijgelaten wordt in je verdere doen en laten. Je wordt ontvangen in een hartelijke en liefdevolle gemeenschap, waar je de kans krijgt om de broeders en zusters te leren kennen als alledaagse mensen. Het is precies waar ik behoefte aan heb nu ik het einde van mijn studie nader. Het biedt enerzijds de rust die je nodig hebt en anderzijds een groep mensen die oprecht met elkaar begaan zijn.”

De bewoners van Stadsklooster San Damiano.

Reacties zijn gesloten.