Oud-vormselgroep op bezoek

Zaterdag 30 april was een groep van vijf jongeren uit Hoogland  op bezoek. Een aantal jaren geleden hebben zij het Vormsel ontvangen en ze zijn als groep verder gegaan.  Ze hadden een gesprek met broeder Roland en kregen een rondleiding door het Stadsklooster.  Twee van de jongeren bleken al eerder kennis gemaakt te hebben met broeder Roland,. Zelf herinnerde ze zich daar niet zoveel van, maar wie herinnert zich nog wel persoonlijk de pastoor door wie je gedoopt bent? Nu ging het er wat minder spetterend aan toe, maar was het evenzeer een belevenis; vooral het middaggebed in het Stadsklooster.  In het gesprek ‘s middags werd verschillende malen benoemd hoe indrukwekkend en mooi het was om samen stil te zijn. Na afloop van het bezoek, werd een groepsfoto gemaakt, die misschien niet scherp was, maar wel weergeeft dat het een bewogen dagje was. 

Reacties zijn gesloten.