‘Zomaargasten’ in de kloostertuin

Het Boulevard Theaterfestival Den Bosch organiseerde op 8 augustus ‘Zomaargasten’ in de kloostertuin, een variant op het tv-programma ‘Zomergasten’, maar nu met 100% onbekende Nederlanders. Buurtgenote Carla, en bewoners zr. Elisabeth en br. Philippus werden geïnterviewd door presentatoren Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken. Het bracht ons in contact met de buurtbewoners die voor deze gelegenheid waren uitgenodigd. Een prachtig huiselijk decor was opgebouwd in de tuin waar de bomen nog wat verkoeling brachten. Op leuke wijze kwamen we veel te weten over de gasten. Het was een gezellige show waarin de snelle techniek van het laten verschijnen op beeld van passende foto’s een leuke dimensie gaf. De komende week zullen ze nog op verschillende plekken in Den Bosch te zien zijn. Met dank aan fotograaf Jean Philipse.

Reacties zijn gesloten.